bg-image3

VGR Groep; een innovatieve onderneming

VGR Groep bestaat uit de divisies VGR Equipment, VGR Dienstverlening en VGR Composteerinrichting. Deze drie divisies versterken elkaar. Zij vormen een goed op elkaar afgestemde en krachtige ketenorganisatie. De visie van de onderneming ‘De bodem als basis’ wordt door elke divisie dagelijks in de praktijk gebracht.

VGR Equipment ontwikkelt machines op basis van de opgedane kennis en ervaring uit de takken VGR Dienstverlening en VGR Composteerinrichting. VGR hanteert hierbij steeds het uitgangspunt dat deze machines de bodem op een natuurlijke manier moeten herstellen en versterken.

VGR Dienstverlening zorgt voor een deskundige aanpak en gedegen onderhoud van groen. Groenresten die VGR Dienstverlening ophaalt en ontvangt, bewerkt VGR Composteerinrichting tot nieuwe producten. Bijvoorbeeld compostproducten en nieuwe energiebronnen zoals houtchips. Deze compostproducten gebruikt VGR vervolgens weer in haar divisie VGR Dienstverlening.

In 2001 startte Arwin Verschoor, directeur van VGR Groep, het bedrijf. Binnen VGR Groep combineert hij zijn innovatieve ideeën met zijn gedegen technische kennis en zijn werkervaring in het loonwerk op sportvelden zoals golfbanen en voetbalvelden.

Arwin Verschoor:
‘Wij moeten continu investeren in de natuur, haar koesteren en er bewust van genieten. Ik ben ervan overtuigd dat degene die de bodem beheerst, de toekomst in handen heeft.’

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login