wij tellen af - nog 16 weken

Nog 18 weken

16 juli 2021
wij tellen af - nog 18 weken - VGR 20 jarig jubileum

Week 28 - 2021

In november vieren we ons 20-jarig jubileum. Daarom lichten we de komende tijd verschillende onderdelen van ons bedrijf uit. Deze keer met een blik in onze archieven.

Auteur: Nino Stuivenberg (NWST)

VGR Groep is in 2001 opgericht door Arwin Verschoor. Hij begon twintig jaar geleden met de tak VGR Dienstverlening voor onderhoud van sportvelden en golfbanen, als eenmanszaak. Daarna is het bedrijf fors gegroeid. Verschoor startte een machinetak, VGR Equipment, waar onder andere de VGR TopChanger ontwikkeld werd, een machine die in heel wat landen gebruikt wordt. Later kreeg hij de kans om de composteerinrichting van familie over te nemen, waarmee de derde VGR-divisie opgestart werd. Van een enkel visitekaartje groeide Verschoor naar een professioneel bedrijf:

Onderscheid

In totaal werken er nu, verdeeld over de drie divisies, zo'n 30 medewerkers, in de zomer aangevuld met vakantiekrachten. Het motto voor al die divisies is altijd hetzelfde gebleven: de bodem als basis. Het bedrijf heeft de ambitie om op die voet verder te gaan en specialistisch werk te doen. 'Daar kunnen wij het onderscheid in maken', aldus Arwin Verschoor van VGR.

Met de tijd mee

Vanwege het jubileum hebben we ook wat oude artikelen met VGR uit ons archief gehaald. Een kleine selectie:

- We schrijven 2012 als de VGR Topchanger voor het eerst klaar is voor de praktijk.

- Diezelfde Topchanger kreeg al snel internationale bekendheid. In 2015 werd de machine verkozen tot Turf Care Product of the Year.

- https://www.greenkeeper.nl/article/20230/vijftien-jaar-vgr-na-vijftien-jaar-een-ketenorganisatie-rondom-de-bodem-om-u-te-ondersteunen

Arwin voor kantoor

Meer artikelen bekijken over ons jubileum?

Kijk op onze pagina "20-jarig jubileum"

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2021 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten