87790372_1252791008245130_6449134853710413824_n

Wedstrijdseizoen 2019/2020 succesvol afgesloten door MarathonMeiden

17 maart 2020

De laatste wedstrijden van het seizoen 2019/2020 zijn inmiddels achter de rug. De dames hebben dit seizoen fantastisch gereden.

De dames van het Topdivisie Team hebben het besluit genomen om met de begeleiders Ilse Uithoven, Nick Uithoven en Johnny Verbeek een andere weg in te slaan. Wij wensen hen veel succes toe.

Team MarathonMeiden gaat verder met het fantastische team Beloften Divisie, bestaande uit Daniƫlle van Zanten, Sanne van Heel, Sanne Teekens en Quinty Ton. Team manager blijft Twan van Heel, Arwin Verschoor neemt de taak als ploegleider op zich.

team

Een greep uit het afgelopen seizoen:

Sanne eindwinnaar Regio Competitie Zuid
In de laatste wedstrijd om de Regio Competitie Zuid in Breda had Sanne genoeg aan een 2e plaats om haar eindzege veilig te stellen. In het klassement over wedstrijden wanneer er geen landelijke Cup op het het programma stond was Sanne duidelijk de sterkste. Ze stond alle wedstrijden op het podium en was 2 x winnaar. In het klassement over 13 wedstrijden werd Sanne netjes 3e terwijl ze aan 6 wedstrijden niet deel kon nemen.

GAK 3000 meter
Fransiene wist een mooie 3e plaats te behalen op het GAK 3000 meter in Breda. Dit was na het zilver op het GK Marathon Regio Zuid en de overwinning bij de Regio Competitie Zuid op de marathon alweer het 3e succes op haar vertrouwde trainingsbaan.

Regio Competitie Zuid Geleen
Sanne reed een slimme koers en nam geen risico's met het oog op het Algemeen Klassement. In een solide wedstrijd bleef Sanne netjes in het peloton en wist de sprint om de 2e plaats te winnen.

Wilt u op de hoogte blijven van de prestaties van de MarathonMeiden?