20 04 17 Kennemer Golf Club - levering 3 stuks TruTurf R50-11

VGR levert 3-tal Tru-Turf rollers af bij Kennemer Golf en Country Club

21 april 2020

Afgelopen week heeft VGR een 3-tal Tru-Turf R50-11 rollers mogen afleveren bij Kennemer Golf en Country Club.

De laatste jaren is er veel aandacht besteed aan de cultuurtechnische verbetering van de greens. Nu dit op orde is, is het speltechnische onderdeel aan de beurt. De greens moeten vlak en stabiel zijn, dat was het uitgangspunt. Uiteraard staat duurzaam golfbaanbeheer hoog in het vaandel op De Kennemer. Om deze reden is het gebruik van rollen van de greens al vele jaren algemeen goed.

Na uitvoerige tests tussen de verschillende type greenrollers van Tru-Turf, kwam de Tru-Turf R50-11 het beste uit de test. Mede door zijn unieke “Self Cleaning Nodules”, welke er voor zorgt, dat bij wisselen van baan geen grasresten achterblijven op de greens. Aangezien De Kennemer een 30-tal greens heeft om te rollen, wordt het nawerk zoals blazen van de greens overbodig. Daarnaast is één van de rollers uitgerust met een spijkerrol en dus kan prikken in dezelfde werkgang.

Door deze twee slimme onderdelen is de productiviteit op de Kennemer enorm toegenomen. Nog meer tijd dus om deze schitterende golfbaan tot een nog beter geheel te maken! Wij hopen dat de leden van Kennemer en alle andere golfers in Nederland weer snel de golfbaan mogen betreden

Meer weten over duurzaam golfbaan beheer en rollen van je greens? Neem contact met VGR.

20 04 17 Kennemer Golf Club - levering 3 stuks TruTurf R50-11
Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login