274023529_5192621524104419_3252661975116493494_n

VGR begint topdivisieploeg bij de heren

21 februari 2022

VGR.nl begint topdivisieploeg bij de heren

Komend seizoen zal er een nieuwe ploeg toetreden tot de topdivisie bij de mannen. VGR is sinds 2018 actief als sponsor bij de dames, nu maken we de stap naar het hoogste niveau bij de heren.

Arwin Verschoor: "Door een trainingskamp in Inzell is bij Yoeri Lissenberg en Henk van Lunteren het idee ontstaan om meer te gaan trainen met mannenploegen. Dit om het niveau op te trekken. Het seizoen is van start gegaan en gedurende het seizoen zijn de idee├źn omgevormd naar daad. Voor zowel de dames als de heren is dit een uitgelezen kans."

VGR sponsor Team Mastermind

De Mastermind-ploeg waar VGR op dit moment de co-sponsor van is zal bij de dames blijven uitkomen in de topdivisie. De nieuwe ploeg onder de naam VGR.NL brengt sport en bodem in beweging zal dat doen op het hoogste mannenniveau. Welke rijders de ploeg zullen gaan vertegenwoordigen zal na de natuurijswedstrijden in Zweden bekend worden gemaakt. Wel geeft Arwin Verschoor aan dat het gaat om zowel huidige topdivisierijders als beloften die de stap omhoog zullen gaan maken.

Uit liefde voor de marathonsport zal VGR ook diverse sponsorevents gaan organiseren rond de ploeg om zo sponsoren en geïnteresseerden in sport te laten genieten van het sporten en de gezelligheid van het schaatsen.

(bron: schaatspeloton.nl)

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login