2240775-VGR-Groep-Content-14-05-Overzicht

Uw tuin klaarmaken met GroeiGoed producten

14 mei 2024
2240775-VGR-Groep-Content-14-05-Facebook-Linkedin-NL

IJsheiligen is geweest: na zaterdag 11 mei kunt u met een gerust hart uw tuin weer zomerklaar maken, daarna is de kans op nachtvorst immers nihil. Wij hebben een aantal bruikbare tips over bodemverbeteraars die u het beste kunt gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze GroeiGoed producten?

Onze voorman Kees Schmidt vertelt meer over de mogelijkheden.

Meest natuurlijke wijze
Kees: “Fijn gezeefde GroeiGoed compost van 0 tot 10 millimeter is perfect geschikt voor particuliere tuinen. De compost is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 liter en het is de beste oplossing voor het aanvullen van tuinborders en potten. Het geeft schrale grond voedingsstoffen die het nodig heeft, op de meest natuurlijke wijze.”

Verrijkte tuinaarde
“Onze GroeiGoed verrijkte tuinaarde is ideaal om direct in te planten”, vervolgt Kees. “Bovendien is het uitstekend geschikt voor het voeden van planten. Het verrijkt uw tuin en zorgt voor een gezonde groei en bloei. Verrijkte tuinaarde is een humusrijke aarde die is samengesteld uit groencompost, turf en zand. Deze samenstelling is nog verrijkt met wormenhumus.”

Veelzijdig en makkelijk in gebruik
“GroeiGoed bomengrond is natuurlijk de perfecte ondergrond voor het planten van bomen. Daarnaast kunt u het ook heel goed gebruiken voor het aanleggen van nieuwe grasmatten. Het mengsel van voeding en zand is goed te egaliseren en zorgt voor een vlakke en vruchtbare ondergrond.”

Maatwerk oplossingen
Kees stipt ook de mogelijkheid tot maatwerk aan. “Wanneer u specifieke wensen heeft, bijvoorbeeld over de verhoudingen binnen een bepaald product, bieden wij daar ook oplossingen voor.” Tot slot: “Wij staan klaar al uw vragen te beantwoorden en bieden gepersonaliseerd advies.”

Neem contact op voor meer informatie. Ons team helpt u graag uw tuin in topconditie te brengen!

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login