20 06 23 container combi knijper (01)

VGR heeft wagenpark uitgebreid met container combi en knijpercombinatie

30 juni 2020
VGR knijpercombinatie voor het opknijpen van al uw groenafval

1. Uw groenstromen op laten knijpen door VGR Knijperauto

Bij Composteerinrichting Altena in Almkerk en Groenrecycling Bommelerwaard in Brakel kunt u zelf uw groenafval (zoals gemengd groen, gras, slootveegsel) inleveren. Ook bestaat de mogelijkheid om het door ons bij u op te laten halen.

Sinds enkele weken beschikt VGR over een knijperauto. Met deze knijperauto met kiepaanhanger kunnen wij zowel zakelijk als privé bij u in één keer tot 80 m3 groenafval, stamhout, houtsnippers, gras, of slootvuil opknijpen.

20 06 09 gras rijden voor Tolenaars 01 bewerkt

2. Het maaiseizoen is weer begonnen.

Het maaiseizoen is begonnen. Weet u niet waar u met al uw grasafval heen moet? VGR komt het bij u ophalen. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden, bel naar 0183-401306 of mail naar info@vgr.nl.

Bodemverbeterende producten op locatie laten bezorgen door VGR Knijperauto

3. Bodemverbeterende producten op locatie laten bezorgen.

Met deze knijperauto kunnen we ook bodemverbeteraars bij u in de tuin lossen. Zelfs als er een schutting of heg in de weg staat, is dit voor VGR geen probleem. De kraan heeft namelijk een reikwijdte van 7,5 meter naast de auto. Lossen kan dus gewoon vanaf de straat. Grotere hoeveelheden kunnen gelost worden met de VGR container combi of de walking floor.

Bodemverbeterende producten door VGR laten berzorgen in big-bag

Het leveren van bodemverbeterende producten in big-bags behoort ook tot de mogelijkheden.

VGR verhuurt containers op locatie voor afvoer van groenrestanten, ideaal voor o.a. kwekerijen

4. Container verhuur.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze groencontainer verhuur. VGR levert op de gewenste locatie containers van 20 tot 40 m3 om uw groenrestanten in af te voeren. Onze service is ideaal voor o.a. kwekerijen. U kiest hiermee voor gemak en voor een duurzame afvoer en verwerking van uw groenstromen.

Wilt u meer informatie over het op laten halen van uw groenafval? Of het laten bezorgen van VGR bodemverbeterende producten?

Bel voor meer info naar 0183-401306, wij staan u graag te woord. Of mail uw vraag naar info@vgr.nl. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login