tuinafval brengen naar VGR in Almkerk

Tijdelijke extra locatie tuinafval voor inwoners Gemeente Altena (tot 1 juli 2024)

09 maart 2021

Inwoners van Gemeente Altena kunnen hun tuinafval gratis brengen op de milieustations in Giessen en Werkendam. Vanaf 13 maart komt daar een extra locatie bij. Vanaf die dag kunnen zij iedere zaterdagmorgen tussen 08.30 en 12.30 uur hun tuinafval ook gratis brengen bij onze Composteerinrichting in Almkerk.

Onze Composteerinrichting is gevestigd aan de Midgraaf 14C, 4286 LZ Almkerk. Gebruik de ingang aan de Midgraaf. Op het terrein volgt u de borden. Onze medewerkers zijn aanwezig om te helpen.

Proef

De extra locatie voor tuinafval is een proef van een half jaar. Als het goed bevalt besluit Gemeente Altena of de locatie definitief wordt.

Gemeente Altena heeft besloten om m.i.v. 1 juli 2024 te stoppen met deze locatie. (Uiteraard kunt u uw groenafval nog steeds bij ons kwijt, echter is het dan niet meer gratis).

Goed om te weten

  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op
  • Alleen inwoners van Gemeente Altena mogen hun tuinafval brengen
  • Geen bedrijfsafval
  • Zorg dat u legitimatie bij u heeft
  • U mag maximaal 4 m3 brengen

Uiteraard gelden ook op onze locatie de maatregelen rond corona:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Kom niet als u last heeft van verkoudheid, hoesten of koorts
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de brenglocatie
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op

Bent u op onze Composteerinrichting in Almkerk om uw tuinafval weg te brengen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bodemverbeterende producten.

Onze groencompost is zeer geschikt om af te strooien over moes- en siertuinen. Ook bij de aanplant van heesters en struiken is compost zeer effectief. Compost zorgt voor snellere groei, een betere weerstand tegen ziektes en een betere doorwortelbaarheid.

Compost en bodemproducten zoals verrijkte tuinaarde en bodemgrond zorgen voor groei en bodemweerstand. Compost is het meest natuurlijke middel om de bodem te verbeteren. Het verwerken van groenrestanten tot compost is een organisch en daarmee natuurlijk proces. Het levert dus zuivere producten op. Het gebruik in tuinen levert natuurlijke en duurzame groei op. Bovendien wordt de bodemweerstand verbeterd. VGR levert compost en bodemverbeterende producten van constante kwaliteit. De overkapping van onze Composteerinrichting voorkomt vochtschommelingen; een unieke meerwaarde in het verwerken van groen tot compost.

Onze medewerkers adviseren u graag welk product voor u het meest geschikt is.

Een overzicht van onze bodemverbeterende producten vindt u >hier<

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login