Tijd besparen met Sisis Quadraplay

Tijd besparen met Sisis Quadraplay

24 mei 2019

Vier bewerkingen in één werkgang uitvoeren? Het kan met de Sisis Quadraplay. Deze machine voert in één werkgang alle handelingen uit die nodig zijn voor een complete beluchting.

Het idee achter de Sisis Quadraplay is sterk in zijn eenvoud: op de machine kunnen de vier onderhoudstools die nodig zijn voor een complete beluchting tegelijk worden gemonteerd en gebruikt. De eerste tool, de slitter, snijdt de toplaag open. Vervolgens fungeert de machine als kriebeleg en wordt de viltlaag opengehaald. De roller zorgt voor een egale bodem en als laatste zorgt de borstel voor een mooie rulle toplaag zonder algen en mos.

Sisis Quadraplay, de kenmerken:

  • Veelzijdig – de machine kan worden gebruikt op natuur- en kunstgras en op harde poreuze oppervlakken.
  • Snel – tot vier bewerkingen tegelijk.
  • Agri-jacks maken het mogelijk om werktuigen licht of intensief te gebruiken
  • Werkbreedte van 180 cm en 240 cm beschikbaar
  • Draagplatform voor handgereedschap, zaad etc.
  • Aan te sluiten op tractoren met 3-puntskoppeling.
  • Onderhoudsvriendelijk.

De Graafschap

Voetbalclub De Graafschap heeft de Sisis Quadraplay aangeschaft. Jeroen Gerritsen, ”Wij hebben de Quadraplay nog niet zo lang geleden gekocht; de machine verovert nu al zijn vaste plek binnen onze werkzaamheden. We gebruiken de machine regelmatig en dan zetten we meestal de vier bewerkingsmogelijkheden tegelijk in. We hebben met de Quadraplay ook al een keer gebruikt met de borstel en eg om het stukje kunstgras naast het hoofdveld te bewerken.’ Jeroen vervolgt enthousiast: ‘We zijn van plan om tijdens het groeiseizoen ieder veld één keer per week te bewerken met de Quadraplay. We maken dan gebruik van de vier functies. Zo houden we het veld vrij van straatgras en het slitten stimuleert meteen de wortelgroei. Op natte dagen verdeelt de borstel het gras dat niet is opgevangen door de maaier ook nog eens mooi over het veld.’

19 05 16 (03)

Voordelen

‘Ik vind het een absoluut voordeel dat Sisis Quadraplay vier functies in één bewerking kan uitvoeren. Dit scheelt ons uiteindelijk tijd en dat geeft weer ruimte om de bewerkingen vaker uit te voeren. En dat heeft een positief effect op de kwaliteit van de velden. Bovendien is de Quadraplay erg gebruiksvriendelijk. Ik ben blij dat VGR ons heeft benaderd voor een demonstratie voor onder andere de Sisis Quadraplay. Wij hebben dit als zeer positief ervaren. Het is altijd fijn als je een machine in de praktijk kunt beoordelen én advies krijgt over het gebruik in jouw werkomgeving.’

19 05 16 (05) (1)

Wilt u meer weten over de Sisis Quadraplay? Of wilt u een demonstratie bijwonen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon 0183 - 40 13 06 of vul het contactformulier hier in.

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login