23 07 20 Sem afdeling service

Service staat hoog in het vaandel

01 augustus 2023
23 08 01 Meet the team

Ons serviceteam zorgt voor een vlotte en efficiënte afhandeling van vragen en serviceverzoeken. Sem van Vuuren en Kant Elshout ondersteunen bij problemen en zorgen onder andere dat benodigde onderdelen op tijd op de juiste plek arriveren.

Sem: “Wanneer klanten vragen hebben of problemen met de machines van VGR Verschoor, helpen wij hen met de oplossing!”

Reparatie & onderhoud

Kant: “Behalve het repareren en onderhouden van de verschillende machines is het ook ons werk benodigde onderdelen gereed te maken en te verzenden.” Beide mannen vinden dan ook hun uitdaging in het tevreden stellen van onze klanten. “Wij proberen voortdurend mee te denken met onze klanten en vragen die ze hebben”, vertelt Sem.

Succesvol repareren

“Storingsvrij afleveren van producten is ons uitgangspunt”, vult Kant aan. Zowel Sem als Kant beleven veel voldoening aan het succesvol repareren van machines en op die manier klanten weer op weg te helpen. Kant: “En dat werk verrichten we in een ontspannen en collegiale sfeer!” Sem: “We kunnen altijd aankloppen voor een extra handje. De collega’s denken mee over mogelijke oplossingen. En ook belangrijk: op z’n tijd maken we een praatje, onderling!”

Wilt u meer weten over onze service? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login