微信图片_20240421235829

Reis naar nieuwe dealer in China

21 mei 2024
VGR succesvolle reis naar dealer China

Onze salesvertegenwoordiger Tom Peter heeft een succesvolle zakelijke reis naar China gemaakt. Hij heeft daar onder andere onze nieuwe dealer EZGO Outdoor Sport bezocht. In dit artikel doet hij verslag van zijn reis.

De reis naar de bruisende stad Dongguan was gericht op de uitbreiding van onze aanwezigheid in de Chinese markt en het versterken van onze banden met lokale partners.

Guangdong golf turf director meeting
Tom: “Eén van de hoogtepunten van de reis, was de deelname aan de prestigieuze Guangdong golf turf director meeting. Die vond plaats in de Hillview Golf Club. Deze bijeenkomst, een belangrijk evenement in de golf- en buitensportindustrie, bood een uitgelezen kans voor netwerken en het presenteren van onze innovatieve producten.”

Presentatie nieuwste machines
“De dag was gevuld met interactieve sessies”, vervolgt Tom. “Waaronder een lunch en een uitgebreide conferentie waar ik een presentatie gaf over onze nieuwste machines. De presentatie werd goed ontvangen door een geïnteresseerd publiek van branchegenoten en potentiële klanten.”

Tastbare resultaten
Ondanks dat een geplande demonstratie van de machine moest worden afgelast vanwege een tyfoon de dag ervoor, leverde de reis toch tastbare resultaten op. Tom: “Het succes van de reis werd onderstreept door een vervolgorder van EZGO Outdoor Sport. Zij bestelden een tweede demo-unit. Dat is een bevestiging van het vertrouwen in onze technologie én in de beginnende samenwerking!”

Internationale projecten
Wij kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe partner in China en de verdere uitbreiding van onze activiteiten in Azië. Neem voor meer informatie over onze internationale projecten en dealers contact met ons op.

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login