23 10 10 Ontmoet Thomas Peter

Ontmoet Thomas Peter

10 oktober 2023
23 10 10 Ontmoet Thomas Peter

Thomas Peter heeft meer dan veertien jaar ervaring in de tuin- en parkindustrie. Inmiddels is hij twee jaar werkzaam bij VGR als salesmanager voor het Verenigd Koninkrijk en heeft hij succesvol daar het TopChanger-product neergezet. Tijd om Thomas nader voor te stellen.

VGR Groundcare Ltd

VGR Groundscare Ltd is twee jaar geleden opgericht om de TopChanger in het Verenigd Koninkrijk te introduceren. Thomas Peter werd toen aangenomen als de eerste salesmanager voor het bedrijf. Zijn eerste werkdag voor VGR begon toen hij de Eurostar-trein instapte en zijn collega Paul Verhoef ontmoette. Paul overhandigde Thomas zijn wagen en trailer. Hij reisde toen drie weken door Europa naar Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en uiteindelijk Nederland om de TopChanger-machine te demonstreren.

Golfbanen

In de afgelopen twee jaar reisde hij door heel Engeland, Schotland en Ierland om werelds beste golfbanen te bezoeken. Thomas heeft de TopChanger succesvol neergezet als effectief hulpmiddel voor de groenverzorgers. Deze professionals konden hierdoor perfecte resultaten halen in de grondstructuur zonder de speelbaarheid negatief te beïnvloeden. Door zijn jarenlange werkervaring in de grondverzorging heeft hij een praktische en hands-on aanpak, wat zeer succesvol blijkt.

Training

Voor Thomas gaat het niet alleen om de verkoop van de VGR TopChanger. Juist het klantcontact en service-aspect zijn voor hem het waardevolst. Thomas: “Het onderdeel waar ik het meest voldoening uithaal is het geven van training aan nieuwe en bestaande klanten, zodat ze het meeste uit de machine en hun investering halen!”

Wilt u meer weten over ons salesteam? Neem dan gerust contact met ons op!

23 10 10 Ontmoet Thomas Peter - foto aangeleverd door Tom IMG_6520
Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login