nst27feb2022-achtervolgende-groep

Nieuwe herenploeg: Team VGR.nl brengt sport en bodem in beweging

19 april 2022

Team VGR-Sport/Mastermind

Een nieuwe herenploeg en Tessa Snoek kiest voor Mastermind!

Volgend seizoen zal er in een nieuwe organisatie een gecombineerde dames- en herenploeg in de topdivisies marathonschaatsen actief zijn en meteen al de gezamenlijke voorbereiding starten.

Bij de voortzetting van de Mastermind dames blijven Emma Engbers en Roos Markus voor de ploeg behouden en is Tessa Snoek aangetrokken voor de vertrekkende Sharon Hendriks. Belofte Sanne van Heel zal de overstap naar de topdivisie maken.

Bij de heren start een compleet nieuwe ploeg onder de naam Team VGR.nl brengt sport en bodem in beweging en komt er voor Arwin Verschoor van de VGR Groep een lang gekoesterde wens uit met ook een mannenploeg. Die ploeg zal bestaan uit de huidige topdivisierijders Stefan Wolffenbuttel en Axel Koopman (Team Skate4AIR) en Niels Immerzeel (Port of Amsterdam) en beloften die de stap omhoog gaan maken Joram Verkerk en Maikel Stam (Omer ICT).

Mooi nieuws voor de ploeg is dat Mechan-Groep als sponsor behouden blijft in de topdivisie, Arjen Soet is aangesteld als nieuwe trainer en Yoeri Lissenberg (ex Nederlands kampioen) als hoofdcoach op het ijs zal staan. Het Teammanagement zal bestaan uit Arwin Verschoor en Pim Bonstra die de ploeg zal vertegenwoordigen.

Het team heeft zich uitgesproken om de komende jaren toonaangevend te worden in het marathonschaatsen.

VGR brengt sport en bodem in beweging
275240895_622131702455449_4673454704407197725_n
Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login