Sem afdeling service VGR

'Klantcontact en machines onderhouden'

12 maart 2024
VGR Groep

Sem van Vuuren vormt met Kant Elshout het serviceteam van VGR Verschoor. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte afhandeling van klantvragen en serviceverzoeken. Sem vertelt over reparaties, onderhoud en de dynamiek van zijn werk.

Sem is veertig jaar en met een korte onderbreking werkt hij al sinds het begin van de eeuw voor de familie Verschoor.

Golfbaan
Sem: “Ik ben ooit begonnen met werken op de golfbaan van de vader van Arwin. Toen hij voor zichzelf begon met VGR Verschoor, ben ik met Arwin meegegaan. Zowel op de golfbaan, als later bij VGR Verschoor, hield ik mij bezig met onderhoud van machines en sprong ik bij in de buitendienst. Ik ben er een paar jaar uit geweest, maar sinds twee en een half jaar ben ik terug: hier ben ik op mijn plek!”

Ondersteunen
“Mijn rol is voornamelijk gericht op het ondersteunen van onze klanten bij eventuele problemen. Samen met Kant zorg ik dat de benodigde onderdelen op tijd worden voorbereid en verzonden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van de diverse machines waarmee collega’s hun diensten verlenen, of dat nu tractoren, maaimachines of de TopChanger zijn.”

Meegegroeid
Sem heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en is meegegroeid met het bedrijf. Hij is als vanzelf in service en onderhoud gerold. “Het mooie van VGR Verschoor, is dat geen dag hetzelfde is. Er zijn altijd nieuwe uitdagingen en ideeën. En ik ben betrokken bij alle drie de afdelingen, wat mijn werk zeer gevarieerd maakt. Ik geniet vooral van problemen oplossen, zoals het adviseren van klanten over de TopChanger.”

Klantcontact
“Binnen onze ‘tweemansafdeling’ verzorg ik het klantcontact. Klanten stellen hun vragen telefonisch of via e-mail. Dat is met vragen uit het buitenland wel zo efficiënt, gezien tijdsverschillen of eventuele taalbarrières.” Sem vervolgt: “De wisselwerking met Kant bevalt heel goed. Hij focust meer op het bouwen, versturen en het beheer van het magazijn. Samen zorgen we dat alles op rolletjes loopt.”

Gezellig
“Ik ben bijna 12,5 jaar getrouwd en heb drie kinderen. We wonen in Waalwijk. In mijn vrije tijd sta ik langs de lijn bij de hockey en voetbal van mijn kinderen. Het zijn drukke, maar gezellige weekenden! Ik ga ook graag met vrienden naar de kroeg. Wat mijn opleiding betreft, heb ik werktuigbouwkunde gevolgd aan het mbo in Den Bosch. Maar hier in de praktijk bij VGR Verschoor zoals altijd leer ik het meest!”

Heeft het verhaal van Sem uw interesse gewekt? Kijk dan eens op onze vacaturepagina of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login