23 10 26 vacature vgr

Gezocht: medewerker groenvoorziening

26 oktober 2023

VGR is op zoek naar een nieuwe collega: naar een medewerker groenvoorziening, om precies te zijn. En wie beter dan voorman Kees Schmidt kan vertellen wat je kan verwachten? Hij schetst de flexibele en gevarieerde functie die wij aanbieden. Werk jij graag in het groen, in de buitenlucht? Lees dan deze blog.

Als medewerker groenvoorziening bij VGR voer je specialistisch onderhoud uit aan golfbanen en sportvelden.

Variatie

Bij VGR vormen we een hecht team: we helpen elkaar waar nodig, beginnen de werkdag met koffie in de kantine, verdelen de taken en gaan aan de slag. Als medewerker groenvoorziening betekent dat elke dag weer ander werk. Het varieert van het prikken en beluchten van sportvelden, grasmaaien tot een zaag- en snoeiklus. Je bent zelf verantwoordelijk voor het materiaal waar je dat werk mee uitvoert. De maaimachine staat bijvoorbeeld klaar, en na gebruik lever je de prikmachine schoon en gesmeerd weer in.

Flexibel

Los van het geplande werk, komt het voor dat je op stel en sprong een collega helpt. Flexibiliteit staat hoog in ons vaandel! Dat betekent dat je tijdens een klus eerst zelf een probleem probeert op te lossen. Wanneer je de reparatie niet zelf voor elkaar krijgt, is er altijd een monteur bij wie je terecht kunt.

Machines

Wij werken met veel verschillende machines. Voor de bediening word je altijd op weg geholpen door een ervaren collega. Wij bieden je bovendien de gelegenheid bijvoorbeeld je tractor rijbewijs te halen. Je staat hoe dan ook nooit alleen voor een - nieuwe - klus. We helpen elkaar altijd met opstarten.

Buiten werken

Afhankelijk van het werk, ga je vanuit onze vestiging in Almkerk met een collega op pad. Met de prikmachine, maaien of een tuin aanleggen bij een particulier: frezen, egaliseren en gras inzaaien. De volgende dag verzorg je het snoeiwerk rond een sportveld of ga je in opdracht van een gemeente hout snipperen en blad zuigen.

Ervaring

Ook het werken met onze beluchtingsmachine TopChanger behoort tot je taken, net zoals het aanleggen van sportvelden of het hanteren van de drainagespuit. Ben je jong en wil je leren of werk je al jaren ‘in het groen’? Als medewerker groenvoorziening bieden we je de kans door te groeien naar meewerkend voorman. Ben je ambitieus? Wij waarderen ervaring net zo goed als enthousiasme!

Heb je gevoel voor de natuur? Ben je flexibel? Werk je graag met je handen, in de buitenlucht? Als medewerker groenvoorziening bij VGR bieden wij je een gevarieerde baan!

Neem voor meer informatie contact op of solliciteer direct.

VGR-Groep-Content-vacature-groenvoorziening-2023-Facebook-nieuws.
Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login