IMG 7250

Dealerondersteuning

25 oktober 2022

VGR Equipment heeft de afgelopen twee weken dealerondersteuning gegeven bij onze dealers in Zuid-Korea t.w. Kukje Intertrade Co LTD en Nieuw-Zeeland t.w. Agrowquip NZ LTD.

Gedurende deze weken zijn er tal van demo’s gedaan op golfbanen bij klanten van deze dealers. Tips en Tricks zijn gegeven om het beste uit de TopChanger te halen. Ook daar is men meer en meer bewust dat De Bodem als Basis gezien moet worden.

Men was zeer onder de indruk van de TopChanger. Met name het eind resultaat, na injecteren van grote hoeveelheden zand. Greens waren na behandeling gelijk weer terug in spel.

Wat wellicht nog mooier was, dat de uitslagen terug kwamen van studies die zijn uitgevoerd in Nieuw-Zeeland. Er is onderzoek gedaan voor en na behandeling van greens met TopChanger. De green heeft een enkele behandeling gehad met de TopChanger en na 6 maanden laat onderzoek zien dat de bodem tot 50% hoger infiltratie level heeft, 35% meer wortel groei en 0,5% is gedaald in organische stof gehalte. Deze resultaten zijn behaald, door enkel met puur zand te werken. Laat staan wat je nog meer kan behalen door het zand te mixen met andere granulaire producten, zoals bijvoorbeeld VGR GroeiGoed sport mix. Een hele fijne stabiel organische stof welke in de toplaag van greens kan worden geïnjecteerd.

Kortom de mogelijkheden met de TopChanger en VGR zijn daar!! #BodemAlsBasis #HealtySoilBetterTurf

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login