folders en ansichtkaartjes

Slotconferentie verslag foto's, presentatie

07 april 2020

Donderdag 12 maart 2020 sloten we Interreg GrasGoed officieel af met een slotconferentie. De coronacrisis liet duidelijk haar sporen na: verschillende gasten en partnerorganisaties bleven uit voorzorg thuis. Wie wel aanwezig was, kon luisteren naar enkele boeiende sprekers en een paneldiscussie, genieten van de slotfilm en deelnemen aan workshops. Wie thuis bleef, kon online het plenaire gedeelte live meevolgen. Zo kunnen we toch terugblikken op een succesvol slot van GrasGoed.

Lees hier een uitgebreid verslag van deze conferentie.

Bekijk hier de foto's van de slotconferentie.

Wie de slotconferentie niet kon bijwonen, kon het plenaire gedeelte toch nog live mee volgen. Op YouTube kun je het voormiddaggedeelte en namiddaggedeelte herbekijken.

folders en ansichtkaartjes

Interreg GrasGoed loopt nu echt op zijn einde. We kijken terug op vier succesvolle jaren. Ook zin om af en toe terug te blikken? Bestel dan de gratis slotfolder en/of ansichtkaartjes.

In de slotfolder vind je niet alleen algemene informatie over het project en wat we zoal gerealiseerd hebben, maar zoomen we in vier portfoliosheets ook in op de vier eindproducten die werden ontwikkeld binnen GrasGoed: graspapier, isolatiematten, biologisch diervoeder en bodemverbeteraar.

De vier ansichtkaartjes, verpakt in een biobased hoesje, tonen telkens een dier of plant typisch voor natte graslanden. Meesterlijk minutieus en bijna levensecht, getekend door Joris De Raedt. Ook leuk om weten: de folder en kaartjes zijn gedrukt op papier gemaakt van gras uit Vlaamse en Nederlandse natuurgebieden. Haal deze twee prachtige GrasGoed-souvenirs dus snel in huis!

Ontvang je eigen GrasGoed-folder en ansichtkaartjes.

Opgelet: zolang de voorraad strekt.

GrasGoed_Interreg_Logo_RGB

Met het Interreg-project 'GrasGoed - Natuurlijk als Grondstof' geven verschillende gebiedsbeheerders, bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en Belgiƫ het maaisel uit natuurgebieden een tweede leven: als isolatiematten, graspapier, bodemverbeteraar en biologisch veevoer.

Interreg GrasGoed - Natuurlijk Groen als Grondstof ontvangt steun van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Vlaams Gewest, de provincie Antwerpen en provincie Noord-Brabant.

Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login