De bodem als basis

Trimax Snake; een uitstekend alternatief voor roughmaaiers

Roughmaaien is een tijdrovende bezigheid. Roughmaaien gebeurt traditioneel met zelfrijdende cirkel- of kooimaaiers. Deze machines zijn duur in aanschaf én in onderhoud. Trimax Snake is een uitstekend alternatief voor deze maaiers. Trimax Snake is een getrokken 3-delige terrein volgende roughmaaier. Door zijn losse dekken en kort op elkaar zittende voor- en achterrol is deze maaier zeer geschikt voor het maaien op greens.

VGR adviseert de inzet van de Trimax Snake op golfbanen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van maaien en zijn goede prestaties op ondulerend terrein. Trimax heeft de messen van deze machine zelf ontwikkeld. Deze RazerBladez messen zijn gepatenteerd. De messen draaien onder hoge snelheid (90m per seconde) onder een bepaalde hoek. Dit geeft een maaibeeld wat kooimaaien evenaart. Daarnaast is het afstellen van de maaihoogte eenvoudig; het neemt slechts enkele minuten in beslag. Ook het onderhoud is beperkt. De machine is zo afgewerkt dat er onder alle omstandigheden gemaaid kan worden.

Trimax Snake maait inmiddels al 2,5 jaar naar tevredenheid op golfbaan Aalmeerderhout. Ook de greenkeepers van de Hooge Rotterdamse maaien sinds kort met deze machine.

Wilt u meer informatie over maaien op greens, neem dan contact met ons op.
Telefonisch 0183 401306
Per mail info@vgr.nl

Mowers-Trimax-Snake-01