"Wij verbeteren de bodem op een innovatieve manier."

Polar Trailers

Polar HD 1200
De meest ideale ga-overal, kom-overal, doe-alles, kan-alles utility trailer van Polar. HD staat voor 'Heavy Duty' (zwaar werk) en dat is precies wat deze trailer makkelijk aan kan. De HD1200 is in de VS veruit het meest verkochte model en heeft de beste maten voor allerhande werk. De extra dikke bodem, wanden en randen zorgen ervoor dat grote stenen, haardhout, bielzen, groot gereedschap e.d. makkelijk door de HD1200 vervoert kan worden.

Polar HD 1200 TA
De zware ladingen laden, halen, brengen, en trekken wordt met de HD1200TA aanzienlijk makkelijker. De HD1200TA heeft als dubbel-asser de Tandem Walking Arm. Ongeacht hoe ruw het terrein is, elk obstakel zoals kuilen, een boomstronk, stukken uitstekend steen etc. kan genomen worden. Waar je ook bezig bent zoals het hakken en zagen van hout in het bos, werk op de boerderij of in de stal, op werklocaties waar klinkers, planten, keien, bielzen, palen, zwaar gereedschap e.d. gebruikt wordt… waar je ook bezig bent, dubbel-assers geven meer stabiliteit en helpen zware ladingen in evenwicht te houden en laat de trailer makkelijk over elke ondergrond rollen.

Polar HD 1500
De perfecte combinatie van een lange levensduur, zeer breed toepasbaar en inzetbaar en de vervoercapaciteiten. Een HD1500 is niet zomaar een UTV of ATV (compact transporter) utility trailer... Haal uitermate sterke stalen frame en HD-poly bak zorgen ervoor dat alles maar dan ook álles vervoert kan worden... geen deuken, geen roest of corrosie in de bak. Stapels hout, bielzen, stenen, keien, graszoden, grote planten, zwarte grond, grint en split, álles kan er mee vervoerd worden.

Polar HD 1500 TA
Soms heb je gewoon méér nodig. De HD1500TA combineert de ruwe trekkracht en capaciteit van de HD1500 – een indrukwekkende 681 kg aan capaciteit en 620 ltr inhoud – met Polar's Tandem Walking Arm voor een ongeëvenaarde stabiliteit. Dit beste-van-het-beste model kan nagenoeg ongeachte welke lading dan ook over ongeacht welke terrein dan ook vervoeren achter een Quad, ATV of UTV (compact transporter) of kleine trekker.

LT 800
Tuingereedschap waar je niet zonder kunt, om dagelijks te gebruiken en tientallen jaren plezier van te hebben. LT staat dan wel voor 'Light Duty' (licht werk) maar laat dat u niet van de wijs brengen. De Polar LT800 laat elk andere tuin en hobby trailer in haar schaduw staan. De Polar trailers zijn én veel beter én duurder dan wat er gemiddeld wordt aangeboden aan trailers. De LT800 kan niet alleen bladeren, zwarte grond en zakken mest vervoeren maar daadwerkelijk alles, aangezien de bak van polyester (polyethyleen) is en géén deuken en géén roest kan ontstaan in de bak. Dus ook ideaal voor het vervoeren van grind en stenen e.d.