"Wij verbeteren de bodem op een innovatieve manier."

Innovatie en Ontwikkeling

Uw probleem is onze zorg. Wij hebben een constructie tak binnen onze organisatie waarmee wij u op maat machines kunnen aanleveren. Heeft u wel eens het idee gehad: "tja het kan anders"? Neem dan eens contact met ons op, dan kunnen wij u ondersteunen in de ontwikkeling van de behoefte.

Naast het zelf ontwikkelen trachten wij ook goed de wereldwijde ontwikkelingen bij te houden en eventueel toe te passen in ons werkgebied. Naast dat ons aanbod continue in ontwikkeling is, kunnen wij u ook ondersteunen in het vinden van vernieuwende machines op het gebied van grasonderhoud.

TopChanger

Eén van de door VGR Equipment ontwikkelde machines is de TopChanger. Deze machine brengt de samenstelling van de bodem weer in balans. De TopChanger belucht de bodem en voegt eventueel gelijktijdig zand of bodem verbeterende producten toe. Dit resulteert in een gezonde bodem waardoor de plantgroei verbetert. Bovendien levert inzet van de TopChanger minimale hinder op voor gebruikers.

Wilt u meer weten over onze TopChanger? Vraag de brochure aan en neem contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de TopChanger!

"Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid, het Rijk, en de provincie Noord Brabant"