"Wij verbeteren de bodem op een innovatieve manier".

Composteerinrichting

In de composteerinrichtingen van VGR verwerken wij groenstromen tot bruikbare grondstoffen en materialen. Wij verwerken groen gerelateerde restanten uit tuinen, natuurgebieden, bermen, sport- en recreatiegebieden, kassen, gemeentelijke groenvoorzieningen, watergangen en de land- en tuinbouw. Wij verwerken ook hout en puin. Vanzelfspreken levert VGR Dienstverlening haar oogst ook aan onze composteerinrichting. het verwerkingsproces van de groenstromen is zo ingericht dat er geen groen verloren gaat. Met het innemen en het verantwoord omgaan met groenstromen dragen wij bij aan duurzaam onderhoud.

Klik hier voor onze openingstijden

Hout verwerken

Het snoeimateriaal van bomen struiken en andere houtachtige is een uitstekende basis voor nieuwe energiebronnen. Hout is immers zeer geschikt om er biomassa, oftewel nieuwe energie, van te maken.

U kunt daarbij denken aan houtchips voor kachels en groter materiaal, zogenoemd geshred hout, voor verbrandingsovens, maar ook aan grondstoffen voor de consumentenmarkt. gaat er geen materiaal verloren. U kiest met biomassa van VGR Composteerinrichting voor een duurzame invulling van uw energievraag.

Composteren

Groei en bodemweerstand creëren met compost is de meest natuurlijke manier van bodemverbetering. Nagenoeg alle groenstromen zijn geschikt voor de verwerking tot compost. U kunt denken aan grasachtige zoals bermgras en regulier gras, sloot maaisels zoals riet en materialen uit de kas-, land- en tuinbouw.

Groei en bodemweerstand creëren met compost is de meest natuurlijke manier van bodemverbetering

Het verwerken van groen tot een compost is een organisch en daarmee natuurlijk proces. Het levert dus zuivere producten op. Er wordt met onze compost op (sport)velden, in tuinen en ander groen op een natuurlijke en duurzame manier groei gerealiseerd. Daarnaast wordt meteen de bodemweerstand verbeterd.

Uw partner

VGR composteerinrichting is graag uw partner! U kunt bij ons zowel zakelijk als particulier uw groenrestanten brengen en producten aanschaffen die nodig zijn voor een goede groei. U kunt daarbij rekenen op een gedegen advies en technische ondersteuning.

Wij halen meer voor u uit de natuur!

Wij adviseren u graag wat voor uw bodem de meest geschikte aanpak en producten zijn. U weet zich met onze producten verzekerd van kwalitatief hoogwaardige en zuivere producten.

Klik hier voor onze bodem verbeterende producten.